SaNaLaLeM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Dipsiz Kuyulardann Rep : ruh halin : Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Pazartesi Rejimleri Perş. Kas. 13, 2008 6:40 pm | |
| Dance Pazartesi Rejimleri
Pazartesi başlıyorum kızım rejime -Bugün pazar ii düşün istersen -Biliyoruz heralde ben haftaya pazartesiden bahsediyorum zaten -Kasma istersen sen şişkoda güzelsin -Yalancı -İii be tamam
-Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusu kadar peynir yedim -Ben sadece içine limon sıkılmış sıcak su içtim -Saatte öğlen oldu acıktım gibi -Hayrola kimi arıyorsun -Ya bizim köşedeki pideciden pide söylesek diyorum -Yuh ....... yapamassın kızım sen rejim mejim -İyi tamam be git ordan 10 tane salatalık soy getir bari -10' mu
-Aldınmı lahanaları -Aldım aldım -Hah şimdi haşlayıp suyunu içicez acaip kilo verdiriyormuş -Ben bu lahanalarıda yiycem suyu faydalıysa kesin lahanalar daha faydalıdır - -Kızım tarifte suyu diyo sadece -Yok ben yiycem bunları 1-2 saat sonra- -Anne biz hastanedeyiz selini gaz sıkışmasından acile kaldırdılar -niye kızım ne oldu -Ya biz kilo verdirsin diye lahana suyu içtikte; bu .....suyunu içtikten sonra lahanaları da yedi ölüyodu az kalsın
-Abla gel seninle rejim yapalım biz.. -Ayol ne gerek var ben zaten kırılıyorum -Olmaz yapalım.. cok şişmanım ben.. -Ee bana ne sen şişmansan.. -Senin yememen lazım bişi -Yahu delimisin kardeşim -Evet
- Tam 2 kilo vermişim -Aa süper -Eh artık bi kek yapıp yemeği hak ettim
-Ayyy kızım bu pazartesi mutlaka rejime baslıyalım -Aaaa olurmu hiç bu pazartesi nalan hanımın kısır partisi var -Aaaaa şimdi oraya gidipte yemessek ayıp olur olmaz neyse salı baslıım barii -Amannnn sakınnn haaa o gunde alt komsunun altın günü war -Offf onunda pastaları çok güzel rejimde olursam kacırdığıma üzülürüm -Neyse en iyisi bu ara başlamamak
En son SaNaLaLeM tarafından Cuma Kas. 14, 2008 9:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Dark Pearl Admin
Mesaj Sayısı : 415 Nerden : BedEnİm iStaNbUldAn ruHuM beRlinDeN İş/Hobiler : seri katil Rep : Kayıt tarihi : 14/06/08
| |